head_banner

ʻEhia lā hiki ke mālama ʻia ka meaʻai i loko o nā ʻeke ʻeke

I kēia mau lā hele mākou i ka hale kūʻai kūʻai e loaʻa i ka nui o nā meaʻai āpauʻeke ʻeke maloʻo, ʻO kēia ʻano paʻi ke ʻano o ka puhi ʻia ʻana o ke kinoea i loko o ka meaʻai no ka hana ʻana i nā ʻeke i hoʻopaʻa ʻia.Hiki i kēia ke hoʻonui i ka manawa mālama o ka meaʻai, ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻai i loko o ke olakino a me ke olakino kino a me ka noʻonoʻo, no laila makemake mākou a pau e kūʻai i nā ʻeke kīwī o ka meaʻai, akā ʻoiai hiki ke hoʻonui i ka manawa mālama, akā e hoʻopau pū ʻia. i loko o ka manawa mālama.
Ma hope o ka hoʻopaʻa ʻana ʻana i ka momi, loaʻa nā ʻano meaʻai like ʻole i nā manawa mālama i ka lumi wela.
Ma keʻano laulā, hiki ke mālama ʻia nā huahana hou a i ʻole nā ​​​​mea ʻiʻo i hoʻomaʻamaʻa māmā ʻia i ka lumi wela a hiki i 2 mau lā.Ke hoʻopaʻa ʻia, hiki ke hoʻonui ʻia i 6 mau lā a i kekahi mau lā a hiki i 18 lā.Hiki ke mālama ʻia nā hua maloʻo no ka lōʻihi, ʻoi aku ma mua o ʻumikumamālua mahina.ʻOi aku ka pōkole o ka meaʻai kuke.ʻO ka maʻamau, noho hou ia no kahi o 15 mau lā i ka hoʻoilo a me ka pūnāwai, a ʻo 4 mau lā a i 1 pule wale nō i ke kauwela a me ka hāʻule, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka mālama ʻana i ka friji.
ʻO ke kumu o ka mālama ʻana i ka meaʻai mahoʻopaʻa ʻumekeʻO ka mea nui ka wehe ʻana i ka oxygen.ʻO ka pōʻino o ka meaʻai ma muli o ka ulu ʻana a me ka hoʻonui ʻana o nā micro-organisms a me ka bacteria.
ʻO ka hapa nui o nā micro-organisms, e like me nā mold a me nā hū, makemake i ka oxygen e ola ai.Hoʻopau ka meaʻai i hoʻopaʻa ʻia i ka vacuum i ka oxygen mai ka paʻi ʻana, kahi e pale ai i ka ulu a me ka hoʻonui ʻana o nā microorganism.ʻO nā ʻakika momona unsaturated i loko o nā ʻaila a me nā momona e maʻalahi i ka oxidation a me ka degradation.Ke hoʻoheheʻe ʻia ka vacuum, pale pū ia i ka meaʻai mai ka oxidizing.
Ma hope o ka hoʻokuʻu ʻia ʻana, hoʻopiha ʻia ka meaʻai palupalu a deformable me ka hui ʻana o nā kinoea, e like me ka carbon dioxide a me ka nitrogen.Hana ʻo ia i mea hoʻopihapiha i ʻoi aku ka ikaika o ke kaomi i loko a i waho o ka ʻeke ma mua o ke kaomi ma waho o ka ʻeke.ʻAʻole kēia e pale wale i ka ea mai ke komo ʻana i ka ʻeke mai waho mai, akā pale pū nō hoʻi i ka meaʻai mai ka ʻoki ʻana a me ka deformed.
Ua hoʻokumu ʻia ʻo Yixing Boya New Material ʻenehana Co., LTD ma ʻOkakopa 2018 kūikawā i ka noiʻi ʻana, hana a kūʻai aku ʻana i nā mea hoʻopihapiha hoʻopihapiha hoʻopihapiha multi-layer coextruded.


Ka manawa hoʻouna: Dec-17-2021