head_banner

Vacuum Sealers - He aha kāu e ʻike ai ma mua o kou kūʻai ʻana

ʻO kahi mea hoʻoheheʻe waiʻo ia kekahi o kēlā mau mīkini kīhini āu e ʻike ʻole ai i ka nui āu e hoʻohana ai - a hiki i kou kūʻai ʻana i hoʻokahi.Hoʻohana mākou i kā mākou mea hoʻomaʻemaʻe no ka mālama ʻana i nā meaʻai, hoʻopaʻa i nā ipu a me nā ʻōmole, pale ʻana i ka corrosion, resealing ʻeke a me ka hoʻomākaukau ʻana i ka pilikia.Hiki nō hoʻi iā ʻoe ke hoʻohana i kāu mea hoʻoheheʻe ʻia no ka kuke ʻana sous vide.Ma kēia pou, e kūkākūkā mākou i nā ala e hoʻohana ai i kāu mea sila, e hoʻohālikelike i nā hiʻohiʻona Foodsaver a me ko lākou mau hiʻohiʻona, a kaʻana like i kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo ma nā ʻeke Foodsaver.

Pehea ka hana ʻana o ka mīkini hoʻopaʻa haʻahaʻa?

Hoʻomoʻu nā mīkini hoʻopaʻa lima i ka ea mai loko mai o ka ʻeke plastik a i ʻole ka pahu a hoʻopaʻa i ka ea i hiki ʻole ke komo hou i loko. lakou.Mālama kēia i ka ʻai ʻana i ka ʻai ʻana a i ʻole ka nalowale ʻana o kona wai i ka wā o ka hana ʻana.He hana maikaʻi ka hoʻopaʻa ʻana i ka vacuum i ka pale ʻana i nā mea mai ka oxygen, nā wai a me nā pōpoki.

Eia kahi hōʻike wikiwiki o ka hoʻohana ʻana i kahi mea hoʻoheheʻe maloʻo.

No ke aha e loaʻa ai iā AKAHIKI KAHIKI?

Ua hōʻuluʻulu au i ka papa inoa o nā ʻano like ʻole e hoʻohana ai i kahi mea hoʻoheheʻe home e hōʻike i ke ʻano e hiki ai i kahi mea hoʻoheheʻe lima ke kōkua i kāu lumi kuke a me kou home.

KO'U KOHO MAUNO KA PALAPALA VACUUM SEALER OI:

FoodSaver FM2000-FFP Pūnaehana Vacuum Sealing me ka Starter Bag/Roll Set - no ka sila ʻeke wale nō, ma kahi kālā.Kūpono i loko o kahi waihona liʻiliʻi, nā ʻeke i mālama ʻokoʻa.

FoodSaver FM2435-ECR Vacuum Sealing System me Bonus Handheld Sealer a me Starter Kit - Mīkini pae waena, e komo pū ana me ka waiho ʻana o ka ʻeke a me ka lima lima.

#1 – HOOLAHA MAI

Ke hoʻohana nei au i kaʻu mea hoʻopaʻa meaʻai ma mua o nā mea ʻē aʻe.Hoʻonui nui ka hoʻopaʻa ʻana i nā meaʻai i loko o ka paʻukū, pahu hau a me ka hale ʻai.

ILOKO O KA PUKU

Ua hoʻolei paha ʻoe i kahi ʻeke hua i loko o ka pahu hau a i ʻole ka pahu hau, me ka noʻonoʻo e hoʻohana koke ʻoe i ia mea no laila ʻaʻole pono ʻoe e hana i kekahi mea kūikawā me ka hoʻopili ʻana, aia wale nō ma hope, ua puhi ʻia ka pahu hau a popopo paha?

He mau kekona wale no ka hoʻopaʻa ʻana i ka meaʻai, a ʻo ka hoʻopaʻa ʻana i nā meaʻai e hoʻolōʻihi i ke ola o nā meaʻai i nā makahiki ma mua o nā mahina.ʻAʻole hoʻokahe a ʻeleʻele nā ​​ʻiʻo i hoʻopaʻa ʻia i ka vacuum.Hoʻopaʻa mau ʻia kā mākou kūʻai ʻana i ka pipi pipi nui.

HANA HANA NOMAKAHI MAKAHI MAKAHI

Ke hoʻohana nei au i kaʻu mea hoʻopaʻa lima no nā hua maloʻo hou e like me ka pī, broccoli, strawberries, peppers, blueberries, kale, chard, green beans a me nā mea ʻē aʻe ʻaʻole puree.

Makemake au e hoʻokuʻu i ka huahana ma nā pā pepa, a laila e hoʻokomo i loko o nā ʻeke ʻai/mea ʻai nui a sila.ʻO ia ala, ke wehe au i nā ʻeke, ʻaʻole i hui ʻia nā pī a i ʻole nā ​​huaʻai i loko o hoʻokahi poloka hau nui, a hiki iaʻu ke ninini liʻiliʻi a i ʻole e like me kaʻu e pono ai i ka manawa hoʻokahi.ʻO nā mea wai palupalu ma mua o ka maloʻo a i ʻole nā ​​​​mea wai kiʻekiʻe e paʻi ʻia a hoʻoinu ʻia e ka huki ʻana o ka momi.


Ka manawa hoʻouna: Mar-05-2021